super medaille spektakel

De supermedaille 2018

Super medialle 2018

Ook dit jaar is de winnaar van de supermedialle met recht een super sporter te noemen. Als je namelijk meedoet aan de volgende evenementen: wandel- , zwem 4 daagse, fiets 2 daages, de KIDS run en Super Survival Surhuisterveen krijg je van zwembad Wettervlecke een supermedaille als aandenken. 

Wandel 4 daagse:

Ook in 2018 start de wandel 4 daagse vanuit het zwembad. Vanaf maandag 14 mei start dit wandel spektakel vanaf 18.00 u. voor de 5 of 10 kilometer. De afsluiting van de wandel 4 daagse is ook dit jaar op de vrijdagavond. Het programma is enigszins aangepast, maar daarover leest u t.z.t. meer in de kranten. De afsluiting van deze wandelweek is echter net als vorig jaar tijdens de discoavond in het zwembad op de vrijdagavond. Voor alle deelnemers aan de avond wandel 4 daagse zal het zwembad langer geopend zijn.

Zwem 4 daagse:

De organisatie van de zwem 4 daagse wordt dit jaar een beetje vernieuwd. We starten op maandag 25 juni. Vrijdag voorafgaand aan het disco zwemmen is er ’s middags een inhaaldag. Vanaf 19.15 u. is er natuurlijk het eigen Wettervlecke disco uurtje.  

Fiets 2 daagse:

2 Prachtige fietstochten in en om Surhuisterveen zijn er uitgezet door een aantal fietsfanaten. Bij deze tochten kom je door weggetjes en paden waar je misschien nog nooit geweest bent. De zorgvuldig uitgezette fietstochten zijn een geweldige happening voor het hele gezin. Van groot tot klein kan op deze manier een schitterende dagen in de mooie eigen natuur beleven. Met een maximale lengte van 25 kilometer zijn deze tochten ook voor kinderen heel goed te

Zwembad Wettervlecke Run: 

Op zaterdag 31 augustus organiseert zwembad Wettervlecke de Wettervlecke Run. Dit jaar wordt er een ronde van 250m uitgezet op de zonneweide. Deze ronde moet 4x worden agfgelegd. Alle tijden worden opgenomen en die krijg je na afloop mee naar huis.

Super Survival Surhuisterveen:

Voor alle sportievelingen mag natuurlijk de Super Survival Surhuisterveen niet ontbreken op het programma. Samen met Survivalclub Kootstertille komt deze sportieve uitdaging ook dit jaar weer op de Zwembad Wettervlecke kalender.

Een uithoudingsproef voor jong en oud in en om het zwembad met als uitsmijter een geweldig spectaculaire hindernis boven het diepe bad. De “over all” winnaars maken zowel bij de jongens als de meiden in een extra finale uit wie er met de survival jubileum cup naar huis gaat.

 

Als je de vijf hierboven genoemde activiteiten: wandel-, zwem 4 daagse, fiets 2 daagse Zwembad Wettervlecke Run en Super Survival Surhuisterveen met goed gevolg hebt afgehandeld ontvang je voor dit jaar een super mooie Super medaille. Zorg ervoor dat je deelnemers kaart goed is afgestempeld. Heb je alle onderdelen goed afgewerkt dan weet je aan het einde van het zwemseizoen zeker:

IK BEN EEN OP EN TOP SPORTMAN/VROUW IN 2018